Bag om Philo Web Studio

Hos Philo Web Studio gør vi tingene med et smil - simpelthen fordi vi elsker det vi laver! Vi er eksperter i at lave brugervenlige hjemmesider med fokus på at skabe kunder, kontakter og relationer. Vi laver målrettet online markedsføring som gentagne gange har fået vores kunder til tops på Google. Blandet andet for vi hele tiden holder os opdateret på nye medier og teknologier. Det gør nemlig, at vi kan tilbyde variede og målrettetede løsninger som tager udgangspunkt i virksomhedens målgruppe og marked.

Bliver dine besøgende konverteret til kunder?

Vi er eksperter i at få din hjemmeside til tops på søgemaskinerne og skabe et højt antal besøgende på din hjemmeside! At få besøgende på hjemmesiden er en ting, men bliver disse besøgende så også til kunder? Hos Philo Web Studio har igennem mange år studeret købsadfærd og sammenspillet mellem design, struktur og salg står konstant som en ledestjerne. For os handler hjemmeside design og udvikling ikke kun om at skabe flere besøgende - men om at konvertere de besøgende til kunder!

Et velovervejet markedsføringsmix

Hos Philo Web Studio analyseres hvert enkelt projekt indenfor et veldefineret perspektiv. Det betyder at vi altid tilbyder vores kunder et velovervejet markedsføringsmix bestående af de nyeste medier, teknologier og ideer.

Lidt om fortiden

Philo Web Studio blev etableret i 2008 af Michael Jørgensen og har siden da oplevet en stigende interesse for vores ekspertviden. Lysten til at skabe og udvikle, og et næsten færdiggjort universitetsstudie, betød at firmaet opstod. Det var dog ikke meget tid til forretningsudvikling under specialeskrivningen. Men til gengæld har der specielt de seneste år været en fyldt ordrebogen og vi forventer øget fremgang i 2013.

Vores partnere

Vi har tilknyttet nogle sindsygt dygtige freelancere og kan derfor også tilbyde design og print af trykte medier. Blandt vores samarbejdspartnere er en fotograf, en grafisk designer og online medieekspert. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogle uddybende spørgsmål.

Kontakt os

  • Philo Web Studio
  • Spinderigade 11E, Kontor B14
  • DK-7100 Vejle
  • +45 26 82 90 99
  • Send os en mail