Referencer | CMS Hjemmesider

Chemdry Øst

Chemdry Øst

Chemdry Øst er specialister i rensning af møbler og tæpper og kunne godt tænke sig et samlingssted for deres markedsføring . Vi har defor designet og implementeret deres nye hjemmeside. Her kan du finde oplysninger om deres specialprodukter samt gode råd. Næste skridt er, at skabe øget opmærksomhed omkring Chemdry Øst. I dette tilfælde planlægges en Google Adwords kampagne

Duckfeet Webshop

Duckfeet Webshop

Duckfeet sælger kvalitetssko fremstillet af naturens materialer. Duckfeet ønskede at optimere deres webshop i forhold til design, funktionalitet og konverteringsgrad. Hos Philo Web Studio var så heldige af være med til dette spændende projekt som ikke blot handlede om en webshop, men også omfattede et simpelt lagerstyringsmodul, en sprogversionering samt fokus på øget brugervenlighed.

Du kan besøge Duckfeets webshoppen ved at klikke her.

Mødrehjælpen - Vejle lokalforening

Mødrehjælpen - Vejle lokalforening

Mødrehjælpen i Vejle er en ny startet lokalforening. Philo Web Studio støtter det frivillige initiativ ved gratis at designe, implementere og hoste deres CMS hjemmeside. Hjemmesiden vil være under løbende udvikling og her kan du følge med i alt hvad der sker i Mødrehjælpen Vejle.

Being-medi.dk

Being-medi.dk

Being-medi.dk er et ny startet projekt. De tilbyder forskellige massageformer samt kurser og coacing i mindfulness. Vi har lavet deres CMS hjemmeside som blandt andet giver virksomheden mulighed for en unik præsentation på forsiden.

Tørring Auto

Tørring Auto

Tørring Auto A/S lever af at sælge brugte biler af høj kvalitet med et smil på læben. Vi har lavet deres CMS hjemmeside og integreret den til BilInfo's systemer. Derfor kommer bilerne fra BilInfo helt automatisk på hjemmesiden, hvor Tørring Auto yderligere har mulighed for at fremhæve udvalgte biler.

The Law Offices of Attorney Leslie C. Greene

The Law Offices of Attorney Leslie C. Greene

Leslie C. Greene er en Amerikansk ejendomsadvokat fra New York. Hun har igennem en mangeårig karriere formået at slå sig fast som en af New Yorks mest pålidelige ejendomsadvokat. Vi har designet og programmeret en CMS hjemmeside til Leslie og med tiden, skal der blandt andet integreres en blog og en online markedsføringskampagne skal rulles ud.

Fokus På Liv

Fokus På Liv

Fokus På Liv tilbyder førstehjælpskurser og alle undervisere er militæruddannet. Vi har lavet en helt ny hjemmeside hvor der løbende er planlagt udvikling og nye tiltag. 

AC Energi

AC Energi

AC-Energi leverer miljøvenlig alternativ energi til danske husstande. AC-Energi udspringer fra AC-Elinstallation og har på få år formået at skabe sig en solid kundebase. Vi har designet og programmeret deres CMS Hjemmeside og lagt vægt på informationsarkitekturen på s hjemmesiden. 

ARKtuel Arkitekter

ARKtuel Arkitekter

ARKTuel Arkitekter er en nyere og meget succesfuld tegnestue i udkanten af Vejle. ARKTuel står blandt andet bag ARKTuel Huset som er et nøglefærdigt arkitekttegnet typehus i 4 forskellige størrelser. Vi har lavet hjemmeside designet og implementeret det i Philo CMS og herudover en lang række 3D visualiseringer af typehusene. Du kan se visualiseringerne på Nørreskov Huse (det gamle Nordre Stadion) i Vejle.

Vejle Bil Service

Vejle Bil Service

Vejle Bil Service har været med hos os lige fra starten. Vi har lavet hjemmeside design baseret på værkstedet ønsker og implementeret det i vores CMS. Herudover har vi også haft nogle foto sessions hvor billeder er blevet brugt i flere sammenhænge.

JTM-Byg ApS

JTM-Byg ApS

JTM Byg har fået lavet CMS hjemmeside hos os. Og det er samtidig lykkedes os at brinde dem til side 1 på google.

Du kan læse mere om nyheden her.

Larchmont Wine Consultants

Larchmont Wine Consultants

Vinkonsulenten Andre Cohen er bosiddende i "The Big Apple" og herfra driver han konsulent virksomheden Larchmont Wine Consultants. Hjemmesiden er designet og programmeret af os og den fungerer med en integreret betaling til Paypal. På den måde kan alle kursister registere og betale online så Andre kun skal koncentrere sig om undervisningen og vinen.

Rejsegruppen af 1985

Rejsegruppen af 1985

Rejsegruppen er en forening som arrangerer årlige rejser for fysisk handicappede. Vi har designet og programmeret hjemmesiden men logoet er udviklet i samarbejde med en ekstern designer.

OCK Anlæg

OCK Anlæg

OCK Anlæg er anlægsgartnere i nærheden af Vejle. Vi har specialdesignet en hjemmeside som virkelig spiller på naturens farver og former. 

Tømrerfirmaet Brix-Thomsen ApS

Tømrerfirmaet Brix-Thomsen ApS

Tømrerfirmaet Brix-Thomsen leverer kvalitetssikret arbejde med fokus på detaljen. Vi har designet og programmeret tømrerfirmaets hjemmeside som fungerer som et udstillingsvindue for deres projekter og kompetencer. 

Støt Ib

Støt Ib

Støt ib er en sag som har fået offentlig omtale. Efter et tilfældigt møde med en af de involverede, besluttede vi os til at lave en hjemmeside og en viral kampagne på Facebook, for at indsamle penge til Ib. Indsamlingskampagnen var en stor succes og RIGTIG mange venlige mennesker donerede både store og små beløb. Aktiviteten var stor på vores Facebook gruppe og sagen blev dækket af både lokale og nationale medier over hele Danmark. Vi er rigtig glade for at have haft muligheden for at hjælpe Ib og hans familie bare lidt og ved at pengene har været et lille lyspunkt i den svære tid.

Eftersom kampagnen er veloverstået er hjemmesiden også taget ned. Men på billedet til højre kan du stadig få et indtryk.

Kontakt os

  • Philo Web Studio
  • Spinderigade 11E, Kontor B14
  • DK-7100 Vejle
  • +45 26 82 90 99
  • Send os en mail