Brancespecifikke komponenter

Vores CMS er allerede integreret til forskellige eksterne systemer. I nedenstående liste kan du læse mere om mulighederne.

Bil Lageret

Bil Lageret integrerer din hjemmeside med BilInfos bilsystemer og kan bruges af alle bilforhandlere i Danmark som benytter BilInfo. Udover integrationen tilbyder Bil Lageret en række moduler som blandt andet gør det muligt at markere biler til at komme på forsiden. Men nok den største fordel er den store vægt på søgemaskineoptimering der er lagt i Bil Lageret. Vi har eksempelvis haft succes med at få Tørring Auto A/S til at ligge nr. 1 på Google på flere søgeord. 

Philo Faktura

Denne udvidelse effektiviserer administrativt arbejde for alle håndværkere som har Danske trælaster blandt deres leverandører. Med Philo Faktura minimereres den tid, der bruges på at regne fakturaer sammen ved hver månedsafslutning.

Når du som håndværker modtager månedsafregningen fra en trælast, vil Philo Faktura beregne hvorvidt dine løbende fakturaer stemmer overens med det samlede beløb. Alt du skal gøre er, at trykke på beregn. Du er velkommen til kontakte os for en demo.

Kontakt os

  • Philo Web Studio
  • Spinderigade 11E, Kontor B14
  • DK-7100 Vejle
  • +45 26 82 90 99
  • Send os en mail