Joomla design og udvikling

joomla logo"Joomla er uden tvivl et af de mest brugervenlige og fleksible content management systemer i verden!"

Alle vores hjemmesider bygger på det prisvindende Content Management System (CMS) Joomla. Joomla benyttes blandt mange andre af Ebay, MTV, Citibank og Harvard og driver alt fra små hjemmesider til corporate webistes og intranet.

3 gode grunde til Joomla

Der er 3 rigtig gode grunde til at bruge Joomla - hvad enten der er til en hjemmeside, et intranet eller noget helt tredje.

  1. Joomla har et ekstremt brugervenligt interface, men tilbyder stadig, en teknisk platform som kan håndtere de mest komplekse løsninger. 
  2. Joomla er open source. Derfor betaler du ikke for system udvikling, men har et system, som er under konstant udvikling.
  3. Joomla er søgemaskineoptimeret

Mangler du en Joomla udvikler?

Søger du rådgivning eller udvikling i Joomla, så står vi klar til at løse opgaven. Vi har igennem mange år brugt Joomla til at løse vores kunders IT behov og Joomla CMS ligger helt i top blandt de mest brugervenlige open source systemer i verden. Nogle af de udviklingsopgaver vi har løst i Joomla er :

Bil Lageret

Med Bil Lageret kan alle bilforhandlere i Danmark integrere Joomla med Bil Info's systemer. Det betyder, at alle biler fra Bil Info automatisk bliver vist på hjemmesiden. Samtidig har Bil Lageret mulighed for at fremhæve visse biler på hjemmesiden. Det giver forhandleren mulighed for at sætte fokus på bestemte modeller eller tilbud. Du kan se en hjemmeside, som bruger Bil Lageret, ved at klikke her.

Philo Blog

Philo Blog indeholder alle moderne blog funktionaliteter så som pinging og tagging. Philo Blog er samtidig nemt at administrere og giver mulighed for flere bloggere.

ApoDoks

Med ApoDoks kan apoteker administrere alle dokumenter som medarbejderne skal læse. Det giver mulighed for at skabe overblik over, hvilke medarbejdere der har læst hvilke dokumenter, og ikke mindst, hvem der mangler at læse nogle. ApoDoks giver også mulighed for at trække statistikker over alle medarbejdere. Blandt dem som bruger ApoDoks er er blandt andre Apotekerne i Tørring, Uldum og Nørre Snede.

Jeg vil gerne kontaktes af en Joomla ekspert

Kontakt os

  • Philo Web Studio
  • Spinderigade 11E, Kontor B14
  • DK-7100 Vejle
  • +45 26 82 90 99
  • Send os en mail