Medierådgivning

"Medierådgivning handler om strategisk kommunikation på udvalgte medier"

Medier er kommunikation og kommunikation er budskaber. Men hvordan forholder vi os til medieret kommunikation? Og kommer dine budskaber igennem? Vi yder proffessionel medierådgivning når du skal markedsføre din virksomhed og søger for en struktureret markedsføringskampagne, hvor dine budskaber når igennem til målgruppen. 

Et medielandskab i forandring

Medielandskabet har med internettet ændret sig dramatisk og de traditionelle medier som aviser og tv undergår store forandringer. Kommunikation af budskaber handler i høj grad om brugerindragelse og kan derfor ikke betragtes ud fra rene push-strategier. Facebook, blogs og lignende sociale medier skaber et kommunikativt fællesskab, hvor netværksfølelse, deltagelse og interesse er udgangspunktet for vores mediebrug. Valgmulighederne er enorme. Og derfor bliver vi som forbrugere også mere kritiske overfor hvilke informationer og budskaber vi bruger tid på. Derfor skal markedsføringskampagner være indragende. De skal opfordre målgruppen til at snakke, lege og viderebringe det budskab som virksomheden ønsker.

Medieret kommunikation

Vores medierådgivning tager på grund af forandringerne i medielandskabet udgangspunkt i intertaktive medier. Men hermed mener vi ikke kun digitale medier. En flyer kan eksempelvis henvise kunden til Facebook eller opfordre kunden til at komme ned butikken for at aflevere den, og deltage i konkurrencen. Det handler om aktivering og deltagelse. Noget som webbasserede løsninger selvfølgelig i høj grad giver mulighed for.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi tilbyder medierådgivning for virksomheder, som ønsker øget eksponering og synlighed. Vi arbejder både med offline og online medier og er med i hele processen. Fra den indledende analyse med fokus på strategiske mål til opfølgning og evaluering. Vi kan ringe dig op hvis du vil høre mere.

Jeg vil gerne kontaktes af en medieekspert

Kontakt os

  • Philo Web Studio
  • Spinderigade 11E, Kontor B14
  • DK-7100 Vejle
  • +45 26 82 90 99
  • Send os en mail