Online Markedsføring

"Online markedsføring giver mulighed for ROI uden sidestykke!"

Vidste du, at 70% af alle danskere handlede på nettet i 2011? Eller at 35% går på nettet med deres mobiltelefon? Hos Philo Web Studio ved vi rigtig meget om brugeradfærd på nettet. Vi ved også, at forbrugeren har magten. Derfor tænker vi online markedsføring som en adfærdsorienteret aktivitet der tager udgangspunkt i målgruppens adfærd på nettet.

Synlinghed på internettet og optimeret ROI

Vi yder proffesionel og detaljeorienteret rådgivning om online marketing. Og vi gør det med stor entuasiasme. Synlighed betyder alt og derfor laver vi altid en grundig gennemgang af din virksomhed. Det er måden vi sikrer dig, at få optimalt udbytte ud af din online markedsføringskampagne. Fundamentet for succesfuld online markedsføring er en brugervenlig hjemmeside som er søgemaskineoptimeret.

Hjemmesiden som omdrejningspunkt

Hjemmesiden er altid udgangspunktet for jeres online markedsføring, hvorfor en søgemaskineoptimeret, veldesignet og brugervenlig hjemmeside er yderst vigtigt. Vi er specialister i at skabe intuitive og forretningsorienterede hjemmesider som skaber udgangspunktet for jeres online markedsføring. Via en analytisk tilgang til virksomhed, medier og markedsføring planlægger vi strategien for din næste online markedsføringskampagne.

Læs mere om at få lavet en ny hjemmeside

Bliv synlig på Google - med det samme!

Med Google Adwords kan du komme på side 1 med det samme. Og du betaler kun når nogen klikker på din annonce. Det gør Adwords meget omkostningseffektivt fordi du ikke betaler for visninger - kun for kliks. Adwords kan være med til at booste dig salg og din synlighed inden for meget tid.

Læs mere om synlighed på Google med Google Adwords

Facebook annoncering

Facebook bruges af 3 millioner danskere, og derfor, er Facebook effektivt i forhold til at nå rigtig mange mennesker i målgruppen. Markedsføring på Facebook kan både bestå af Annonce kampagner, kampagne sider eller virksomhedsprofiler. Vi rådgiver om hvilke former for annoncering der vil gavne din virksomhed bedst. 

Læs mere om Facebook annoncering

Jeg vil gerne kontaktes for at høre nærmere

Kontakt os

  • Philo Web Studio
  • Spinderigade 11E, Kontor B14
  • DK-7100 Vejle
  • +45 26 82 90 99
  • Send os en mail